Background image

terug

Informatie

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden kan je hieronder een aantal onderwerpen bekijken.

 

Met Examentrainers.nl kan je op ieder willekeurig moment examentraining volgen. De Examentrainers.nl methode is eenvoudig en kan op iedere plek gevolgd worden. Op school of thuis. Laat in de avond, in het weekend of vlak voor de examens tijdens de mei-vakantie. Wil je goede cijfers halen voor jouw (school)examens voor een lotingsstudie of wil je weten wat je sterke en zwakke punten zijn. Examentrainers.nl biedt het allemaal!

Alle belangrijke examenstof komt aan bod zodat je perfect klaar gestoomd wordt voor het centraal examen. Examentrainers.nl is een adaptieve methode, maar het is ook mogelijk om hele examens te oefenen. Voor iedere training krijg je een uitgebreid overzicht te zien waaruit blijkt hoe je er voor staat.

Vrijwel alle vakken zijn op Examentrainers.nl beschikbaar. Of je nu een examentraining wiskunde A, B, C, scheikunde, natuurkunde, economie, biologie, Engels, Duits, Frans, mangement en organisatie, geschiedenis, aardrijkskunde of Nederlands wilt volgen. Examentrainers.nl is voor jou de oplossing.