Background image

terug

Veel voorkomende vragen

Vakken & niveaus

Voor vrijwel alle vakken en niveaus is een examentrainer beschikbaar. In totaal zijn er ruim 70 examentrainers beschikbaar voor de onderstaande niveaus.

Wil je precies weten welke examentrainers beschikbaar zijn dan kan je op bovenstaande links klikken. Je krijgt dan een lijst te zien met vakken die beschikbaar zijn als examentrainer.

Systeemeisen

Als je gebruik wilt maken van examentrainers.nl dan dient u gebruik te maken van een moderne browser. Examentrainers.nl werkt gegarandeerd met de browsers Firefox en Chrome.

Meer over de systeemeisen is hier te vinden.

Oefeningen

Op examentrainers.nl zijn ruim 95.000 oefeningen te vinden voor ruim 70 vakken. Het niveau van deze oefeningen horen allemaal bij het examenniveau waarvoor jij de examentrainers aan hebt geschaft. Er is geen beperking in het aantal oefeningen dat je mag maken.

Echt 95.000 oefeningen

We krijgen vaak de vraag of er werkelijk 95.000 oefeningen in onze examentrainers beschikbaar zijn. We tellen ieder jaar het aantal oefeningen dat in onze database zit. Dat zijn er ongeveer 83.000 waarvan er ongeveer 95.000 geselecteerd zijn voor de examentrainers. Er is geen enkele andere trainer of bundel met zoveel oefenmateriaal.

De peildatum van bovenstaande getallen is 1 augustus 2014.

Slaaggarantie

Bij sommige examentrainers wordt een slaaggarantie gegeven. Bij iedere examentrainer wordt getoond wat de kans is dat je voor dat vak zal slagen. Op die manier kan je zelf van tevoren inschatten of je gaat slagen voor je eindexamen.

Als je gebruik wil maken van de slaaggarantie dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees hier meer over deze voorwaarden.

Geldigheidsduur

Bij het aanschaffen van examentrainers staat tot wanneer ze geldig zijn. Wanneer de geldigheid verloopt zal het niet meer mogelijk zijn om de door jou bestelde examentrainers te gebruiken. Het is echter wel mogelijk om dezelfde examentrainer opnieuw aan te schaffen. Daarna zullen ook de eerder gemaakte oefeningen weer zcihtbaar zijn.

Bestelproces

Examentrainers kunnen op verschillende plekken aangeschaft worden. Als je examentrainers via deze website aanschaft, dan kan je kiezen uit verschillende aantallen en periodes. Na deze keuze kan je afrekenen via het veilige iDeal. Als de betaling door ons ontvangen is, dan ontvang je je login gegevens per e-mail en kan je inloggen. Direct na het inloggen kan je kiezen voor welke vakken je examentrainers aan wilt schaffen. Je hoeft dat niet direct voor alle vakken te doen. Dat kan ook op een later tijdstip.

Mocht je te weinig vakken aangeschaft hebben, dan kan op ieder tijdstip meer examentrainers aanschaffen. Bedenk wel dat het goedkoper is als je meerdere examentrainers tegelijk aanschaft.

Afrekenen

Examentrainers kunnen door particulieren alleen afgerekend worden met iDeal.

Wilt u tegen een aantrekkelijke korting meerdere licenties tegelijk kopen, dan kan u contact opnemen de klantenservice op klantenservice@examentrainers.nl