Background image

terug

Slaaggarantie

Bij iedere examentrainer wordt getoond wat de kans is dat je voor dat vak zal slagen. Dit wordt berekend op basis van de door jou behaalde resultaten op de gemaakte vragen. Op die manier kan je zelf van tevoren inschatten hoe groot de kans is dat je gaat slagen voor je eindexamen.

Bij sommige examentrainers wordt een slaaggarantie gegeven. Bij het bestellen van de examentrainers staat vermeld of je gebruik kunt maken van de slaaggarantie.

Voorwaarden

Gebruik

De slaaggarantie is gebaseerd op de slaagkans die vermeld staat bij de examentrainers.

De kleine letters

  • De slaagkans voor de betreffende examentrainer moet minimaal 80% zijn.
  • Je moet voldoende geoefend hebben. Dus moet je voor de betreffende examentrainer minstens 20 vragen beantwoord en correct nagekeken hebben.
  • Het nakijken moet voor aanvang van het examen uitgevoerd zijn.
  • Je moet gezakt zijn en voor het betreffende vak/examentrainer een onvoldoende gehaald hebben.
  • De vergoeding geldt per vak/examentrainer en wordt naar rato uitgekeerd.
  • Het aanbod geldt alleen voor particulieren die examentrainers met deze garantie aangeschaft hebben.
Persoonlijke gegevens

Om gebruik te kunnen maken van de slaaggarantie, dien je voor aanvang van je eerste examen (circa 15 mei) je persoonlijke gegevens (naam, geslacht en geboortedatum) correct ingevuld te hebben bij "mijn instellingen". Deze gegevens moeten overeen komen met de gegevens op je cijferlijst.

Claim indienen

Ben je ondanks een goede slaagkans op de examentrainers gezakt voor je examen? Dan kun je per post een restitutieverzoek indienen. Stuur binnen 14 dagen na het bekend worden van de cijfers een voldoende gefrankeerde brief naar Examentrainers.nl. Vermeld je naam, adresgegevens, bankrekeningnummer, je e-mailadres en/of gebruikersnaam dat je gebruikt om in te loggen bij de examentrainers en een gewaarmerkte kopie van je cijferlijst. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen. Je ontvangt binnen 2 maanden het bedrag retour.

Ben je gezakt op één of meerdere vakken waarvoor je geen examentrainer afgenomen hebt, dan kan je geen aanspraak maken op de slaaggarantie.

Controle

Bij iedere claim controleren we natuurlijk of je aanvraag compleet is en of je persoonlijke gegevens overeenkomen met de gegevens die bij ons bekend zijn. We controleren ook welke slaagkans je had voor de vakken waarop je gezakt bent en of je je aan de voorwaarden gehouden hebt. Kloppen alle gegevens en voldoe je aan de voorwaarden, dan zullen we het aankoopbedrag aan je terug betalen.