Background image

terug

Leasemogelijkheden

Leasemogelijkheden
“Leasen bij Mercedes-Benz”

Dat is inclusief betrokkenheid van uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer. Bij uw keuze voor “het merk met de ster” heeft u al gekozen voor zijn betrokkenheid. Als u least bij de bron is uw dealer uw vertrouwde aanspreekpunt voor zowel de administratieve afhandeling als voor onderhoud en reparatie, de bandenvervanging, het schadeherstel en vervangend vervoer. Hij kent uw situatie het beste en zorgt er persoonlijk voor dat het gebruik van uw Mercedes-Benz professioneel wordt begeleid.
Daarnaast kunt u, niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten, rekenen op de steun van de Mercedes-Benz organisatie.
“Leasen inclusief” dat is inclusief een goed advies voor de meest passende leasevorm. Wij bieden een uitgebreid scala aan leasevarianten, zowel voor financiële leasing als operationele leasing van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens. Zoals:

a: Operationele service leasing
Voor een vast maandbedrag maakt u gebruik van uw Mercedes-Benz. Het is inclusief alle operationele kosten zoals reparatie, onderhoud, banden, verzekering, vervangend vervoer, houderschapsbelasting en desgewenst de brandstofadministratie. Operationele leasing is een “off balance” financiering, de auto staat niet bij u op de balans en u loopt geen exploitatierisico. U weet precies waar u aan toe bent. Dé oplossing voor een vaste, integrale en optimale kostprijs per kilometer.

b: Netto operationele leasing
Dit is een “off balance” leaseconstructie, waarbij u zelf onderhoud, reparaties en uw verzekering regelt. De Mercedes-Benz staat dus niet bij u op de balans en u loopt geen restwaarderisico. De maandelijkse kosten aan rente en afschrijving zijn gelijk. Aan het eind van de contractperiode kunt u gebruik maken van de koopoptie.

c: Netto financiële leasing
Een “on balance” financiering, waarbij het lease-object op uw balans wordt opgevoerd. U kunt de Mercedes-Benz voor het volledige bedrag financieren en de aflossingen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Aan het eind van de lease-overeenkomst en na betaling van de slottermijn wordt u juridisch eigenaar van uw Mercedes-Benz.

d: Financiële service leasing
U combineert de voordelen van een honderd procent “on balance” financiering voor uw Mercedes-Benz én het gemak van een volledig servicepakket.

bron: Mercedes-Benz Leasing Nederland B.V.