Background image

terug

Brief van Coffee-Mat

Brief van Coffee-Mat aan de heer Buist

Geachte heer Buist,

We vinden het een voorrecht dat uw personeel een keuze heeft gemaakt uit onze Vesilla-serie. We kunnen het door u gewenste apparaat inderdaad leveren met een onderkast. Exclusief plaatsing is de prijs van dit apparaat € 3.500,-. De bijkomende kosten voor bezorging en plaatsing zijn € 250,-. Bezorging en plaatsing zullen door onze firma verzorgd worden.

U kunt kiezen uit de volgende twee betalingswijzen:

  1. het gehele bedrag bij aflevering, dan krijgt u een korting van 6% op de prijs (exclusief bijkomende kosten) van het apparaat
  2. de helft van het totaalbedrag bij aflevering en het restant 2 jaar na aflevering
Binnenkort zal onze buitendienst contact met u opnemen om verdere afspraken over de plaatsing te maken. U kunt dan tevens uw beslissing kenbaar maken over de door u gewenste betalingswijze.

Op uw vraag in hoeverre het gebruik van Max-Havelaar koffie van invloed is op de levensduur van de Coffee-Mat machines kunnen we u meedelen dat bij gebruik van uitsluitend CM-koffie het apparaat zeven jaar meegaat. Deze lange levensduur kunnen wij garanderen omdat de koffie een speciale branding heeft ondergaan die de levensduur van de machine gunstig beïnvloedt. Het onderhoud kan dan beperkt worden tot een jaarlijkse onderhouds- en controlebeurt. Bij gebruik van een andere koffiesoort zal de lange levensduur van het apparaat alleen maar behouden kunnen worden indien de onderhouds- en controlebeurten halfjaarlijks, in plaats van jaarlijks plaatsvinden. Elke onderhouds- en controlebeurt kost € 120,-.
Daarnaast dient u bij gebruik van Max-Havelaar koffie rekening te houden met een hoger verbruik. Bij gebruik van CM-koffie is het koffieverbruik 7,5 gram koffie per kopje en bij gebruik van de Max-Havelaar koffie ligt dit verbruik 8% hoger. De prijs per kilogram is voor de CM-koffie € 6,80 en voor de Max-Havelaar koffie is deze € 8,-.

Hoogachtend,

Namens Coffee-Mat,

D.W. Mandemakers