Background image

terug

Leverings- en betalingscondities

Leverings- en betalingscondities betreffende houten speeltoestellen van ACACIA-ROBINIA NEDERLAND B.V.

Prijzen

De in de catalogus vermelde prijzen zijn exclusief montage- en transportkosten.

Vrachtkosten

De vrachtkosten worden berekend door middel van een toeslag over de in de catalogus genoemde prijs.
OrdergrootteToeslag
Orders van € 0,- tot € 2.500,-15 %
Orders van € 2.500,- tot € 5.000,-12,5%
Orders van € 5.000,- tot € 10.000,-10 %
Orders van € 10.000,- of meer5 %

Montagekosten

De speeltoestellen worden in de fabriek compleet opgebouwd en door latten stevig gefixeerd voor transport en montage. Robinia is één van de zwaarste Europese houtsoorten.
Elk toestel weegt al snel heel wat en is alleen met hulpmiddelen te plaatsen. De opdrachtgever die kiest voor zelfmontage dient hiermee terdege rekening te houden bij de ontvangst en opbouw van de speeltoestellen. Voor opbouw en montage worden handleidingen ter beschikking gesteld.

Levertijden

Elk speeltoestel is met de hand vervaardigd. Ook wordt veel naar wens van de afnemer vervaardigd. Er is geen voorraad aanwezig. Levertijden zijn normaal 8-10 weken, met een uitloop naar 12 weken in drukke periodes.

Onderhoud

Degene die onze toestellen aanschaft, moet er rekening mee houden dat speeltoestellen niet onderhoudsvrij zijn. Exploitanten c.q. beheerders van speeltuinen moeten naar de geldende regels conform “Besluit Veiligheid Speel- en Attractietoestellen” regelmatig controles en onderhoudsbeurten uitvoeren. Men is verplicht regelmatig onderhoud te plegen, dit te beschrijven en aan te tekenen. De onderhoudstermijnen zijn afhankelijk van het gebruik van de speeltoestellen. In ieder geval moet de controle, onderhoud en montage door vakkundig personeel plaatsvinden. Naast de verplichte onderhoudseisen raden we aan om 1 keer per jaar het speeltoestel met water, zeep en borstel grondig te reinigen en indien nodig met een biologische beits/verf te verven.

Garantie

U krijgt 10 jaar garantie tegen rot van de Acacia-Robinia Nederland B.V. speeltoestellen vervaardigd uit Robinia-Acacia Europees hardhout.