Background image

terug

Woonboerderij FIVELZIGT

Aanbod

Op werkelijk unieke plek gelegen, zeer royale, vrijstaande woonboerderij (prachtig voorhuis en Friese schuur) gebouwd rond het jaar 1800, met aangebouwde schuur. Het object is gelegen aan de rand van Delfzijl (vlakbij Appingedam) op een zeer royale kavel van 13.000 m2. Het object ligt met de voorzijde van het voorhuis aan het Damsterdiep (vaar- en viswater).
De boerderij is van buiten gerenoveerd (volledig “wind- en waterdicht”) waarbij rekening is gehouden met de authentieke uitstraling van het object. De boerderij is van binnen casco opgeleverd, waardoor het object geschikt is voor vele doeleinden. Het geheel heeft een goed verzorgde en onderhouden tuin rondom, met verschillende fruitbomen en klassieke kastanjes.
De boerderij is gelegen tussen Appingedam en Delfzijl. Beide stadscentra zijn binnen 5 minuten autorijden te bereiken. Delfzijl en Appingedam hebben beide een hoog voorzieningenniveau. Middels openbaar vervoer is het object goed te bereiken.
U kunt in de boerderij wonen, maar het is ook zeer geschikt als woon- en werklocatie. Het pand bezit de eigenschappen van en mogelijkheden voor een horecalocatie gecombineerd met vergaderruimtes (eventueel hotel).

Taxatierapport

Op basis van een volledig onderzoek stellen wij de volgende grondslagen vast als waardebepaling van dit onroerend goed:

Vraagprijs € 675.000,-
Executiewaarde1) € 575.000,-
WOZ-waarde2) € 615.000,-

bron: makelaardij


noot 1 Executiewaarde is de geschatte waarde van het onderpand bij gedwongen openbare verkoop.

noot 2 Wet waardering onroerende zaken van belang voor de bepaling van gemeentelijke onroerende zaakbelasting en voor de bepaling van het eigenwoningforfait ten behoeve van de inkomstenbelasting.