Background image

terug

Vraag 13

Bij deze opgave horen tabel "Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)" en grafiek "Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)" en de bijlage teksten

Inleiding
De oplages van de gratis en betaalde dagbladen blijven dalen (tabel 1 en grafiek 1). Ook radio- en tv-zenders staan onder financiële druk. Wat zijn de oorzaken en wat de gevolgen van de crisis in deze branche? (6e tekst).
De commissie-Brinkman adviseerde de minister over de wijze waarop de overheid uitgeverijen kan helpen bij het innoveren van kranten en deed een aantal aanbevelingen (7e tekst). Ten slotte komt de vraag aan de orde: is er met de komst van internet nog wel behoefte aan (kwaliteits)journalistiek? (8e tekst).

Bekijk tabel "Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)".
In tabel "Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)" zijn de landelijke dagbladen opgenomen. Je kunt dagbladen op verschillende manieren indelen, bijvoorbeeld in massakranten en kaderkranten.
Deel de negen landelijke betaalde dagbladen uit tabel "Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)" in volgens de indeling ‘kaderkrant’ of ‘populaire massakrant’.

terug

Bijlage(n)

Bij deze vraag worden één of meerdere bijlagen gebruikt.

Bijlage: Totaal verspreide oplage dagbladen (3e kwartaal 2008)