Background image

terug

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst van Desiane

Huurovereenkomst

Partijen
De ondergetekenden: (verhuurder)…………J. van Beek…………………………………… wonende ……..Vanderwoudenstraat 20 …te…Warmond………………………….. en (huurder) ………………………D. Kuiper…………………………………………………… verklaren te sluiten een overeenkomst van verhuur van de navolgende inhoud:

Object
Artikel 1

Verhuurder verhuurt aan huurder gelijk huurder huurt van verhuurder de woning: Straat: …Offemweg……………………nummer: 52 ..te …Zuidwijk………..…………………. bestemd en te gebruiken als……..woonhuis…………………………………………………

Duur
Artikel 2

Deze overeenkomst van huur en verhuur is aangegaan voor de tijd van…1 jaar………. ingaande op ….1 maart 2003 ……….en eindigende op ….29 februari 2004…….

Betalingsverplichting
Artikel 3

De huurprijs bedraagt € 600……….(zegge zeshonderd euro…) …………………. per maand, bij vooruitbetaling te voldoen voor de eerste van elke maand op een door verhuurder te bepalen wijze van betaling.
Overeengekomen wordt, dat indien de huurprijs van overheidswege wordt vastgesteld respectievelijk nader wordt vastgesteld op een bedrag, afwijkend van de huurprijs van dit contract, het te veel of te weinig betaalde volgens dit contract direct en met terugwerkende kracht tot de ingangsdatum van dit huurcontract tussen partijen zal worden verrekend; daarna zal de nieuwe prijs bij vooruitbetaling verschuldigd zijn.

Voorwaarden
Artikel 4A

Deze overeenkomst verplicht zowel verhuurder als huurder tot naleving van de bepalingen van de wet met betrekking tot verhuur en huur, voor zover daarvan bij deze overeenkomst niet rechtsgeldig wordt afgeweken.
Ondergetekenden verklaren volledig bekend te zijn met de Algemene Bepalingen.

Artikel 4B
Tussen partijen is voorts overeengekomen:
Indien de verhuurder komt te overlijden, zal de huurovereenkomst worden ontbonden……………………………………………………………………………………………….. …………………………………………………………………………………………………………………

Aldus in tweevoud opgemaakt te…Warmond…………………………………………………………. de ……16e februari 2003…

HuuderVehuurder
D. Kuiper.....J. van Beek.....