Background image

terug

Arbeid C1000

De arbeidsovereenkomst

Supermarkt Smolders, hierna aan te duiden als werkgever, en Michel van Dorp, hierna aan te duiden als werknemer, geven hun arbeidsverhouding vorm met de volgende artikelen van deze arbeidsovereenkomst.

Artikel 1: Functie
De werknemer treedt in dienst in de functie van (aankomend) parttime medewerker vulploeg. Conform de functie is de medewerker ingeschaald in functiegroep 1 van de C.A.O. voor het levensmiddelenbedrijf. Werknemer verplicht zich die opdrachten te zullen uitvoeren die door werkgever redelijkerwijs kunnen worden verlangd, overeenkomstig de toepasbare C.A.O.

Artikel 2: Duur van de overeenkomst
Deze arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor tijd. Zij vangt aan op 23-04-2004, terwijl zij van rechtswege eindigt op 21-04-2005. Tussentijdse beëindiging is zowel voor werkgever als werknemer mogelijk. Als één van de twee partijen niet kan of wil instemmen met tussentijdse beëindiging, is eventueel toestemming nodig van de directeur van het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI).

Er geldt een proeftijd van één maand.

Artikel 3: Beloning en arbeidstijden
1. Voor de arbeid ontvangt de werknemer loon ten bedrage van € 2,62 per uur bruto.
2. De maximale werktijd bedraagt 12 uren per week. Soms kan de werkgever aan de werknemer verzoeken meer uren te werken. Beloning van deze uren zal plaatsvinden naar de regels van de toepasbare C.A.O.
3. De C.A.O. voor het levensmiddelenbedrijf is van toepassing.

Partijen zijn deze arbeidsovereenkomst aangegaan op 22 april 2004 te Veendam.

Werkgever: Werknemer:
E. Smolders
Supermarkt Smolders B.V.
M. van Dorp