Over 2007 zijn de volgende gegevens verzameld:
Personeelsleden naar functie: | |
Aantal directieleden (personen) | 1 |
Aantal koks (personen) | 2 (inclusief Cock) |
Aantal serveersters (personen) | 2 |
Aantal barkeepers (personen) | 1 |
Gegevens per afdeling: | |
Afzet matrozenmenu | 2.100 |
Afzet kapiteinsmenu | 2.540 |
Afzet admiraalsmenu | 1.600 |
Gemiddelde verkoopprijs matrozenmenu en kapiteinsmenu | € 24,50 |
Gemiddelde verkoopprijs admiraalsmenu | € 29,50 |
Omzet bar (alle verkochte drank) | € 218.000 |
Overige gegevens: | |
Totale personeelskosten (exclusief Harold) | € 110.000 |
Totale inkoop menu's | € 114.000 |
Totale inkoop bar | € 82.000 |
Totale overige kosten (o.a. huisvesting) | € 58.000 |
De Botermarkt is 40 weken, 6 dagen per week, geopend. |