Background image

terug

Restaurant gegevens 2007

Over 2007 zijn de volgende gegevens verzameld:

Personeelsleden naar functie:  
      Aantal directieleden (personen) 1
      Aantal koks (personen) 2 (inclusief Cock)
      Aantal serveersters (personen) 2
      Aantal barkeepers (personen) 1
Gegevens per afdeling:  
      Afzet matrozenmenu 2.100
      Afzet kapiteinsmenu 2.540
      Afzet admiraalsmenu 1.600
  Gemiddelde verkoopprijs matrozenmenu en kapiteinsmenu € 24,50
  Gemiddelde verkoopprijs admiraalsmenu € 29,50
      Omzet bar (alle verkochte drank) € 218.000
Overige gegevens:  
  Totale personeelskosten (exclusief Harold) € 110.000
  Totale inkoop menu's € 114.000
  Totale inkoop bar € 82.000
  Totale overige kosten (o.a. huisvesting) € 58.000
  De Botermarkt is 40 weken, 6 dagen per week, geopend.  

NB btw wordt buiten beschouwing gelaten.