Background image

terug

Vijf advertenties voor verschillende vakanties in Europa

Tekst 1

Een vakantie op Sardinië (Italië)

Sinds 1985 organiseert Amfibie Treks reizen/vakanties voor iedereen die wil genieten van zon, zee en natuur. Zo kan men op Sardinië zeilen of andere watersporten beoefenen.

Tekst 2

Een vakantie op zonnig Sardinië

Beleef de geur van kruiden en pijnbomen tijdens deze wandelvakantie. Tijdens de omzwervingen zie je prachtige kleurrijke velden, valleien en bergen. Op Sardinië komen we langs traditionele dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Daar bezoeken we kerkjes en historische plaatsen en zien we traditioneel geklede vrouwen en mannen.

Tekst 3

Dansen voor beginners en gevorderden

Beleef het in Andalusië; leer tango én salsa in Zuid-Spanje. Dit alles in een persoonlijke en ongedwongen sfeer en in een authentiek Spaanse omgeving.

Tekst 4

Voor de liefhebber organiseren wij al meer dan 20 jaar teken- en schildercursussen

Vlakbij de Belgische Ardennen ligt een prachtig kasteel waar teken- en schildercursussen plaatsvinden. Het kasteel ligt in een parkachtig landschap te midden van een beschermd natuurgebied. Een week schilderen betekent dan ook een week volop genieten.

Tekst 5

Een vakantie op de Canarische Eilanden

De ongeveer 1500 kilometer kust van de Canarische Eilanden met rondom de Atlantische Oceaan zorgt ervoor dat men gegarandeerd kan genieten van het gunstige klimaat. Men kan het hele jaar door aan het strand zonnen, in zee baden of rustig naar de zee te kijken.