Background image

terug

Vraag 3

Mevrouw Rabbes schrijft jou dat zij de contactpersoon is voor het digitale trapveldje. De gemeente wil graag meewerken aan jouw initiatief. Zij belooft dat er twaalf computers bij zullen komen. Natuurlijk zijn die computers er niet alleen voor de cursus 'Internet voor ouderen'. Er komt nu ook een internetcursus voor jongeren op donderdag en een basiscursus tekstverwerken op maandagmiddag. Beide cursussen starten om 15.30 uur en duren anderhalf uur. De rest van de week is het trapveld open voor alle bewoners van de Mandikewijk die voor weinig geld willen internetten.
Om wat meer bekendheid te geven aan jullie trapveldje, vul je een formulier in op de website www.trapveld.nl. Je wilt het trapveld openen op de eerste dag van de 'Internetcursus voor ouderen'. Het zal dagelijks geopend zijn vanaf 12.00 uur en sluit een half uur vóór de sluitingstijd van het buurtcentrum.


Bij deze opdracht gebruik je bijlage: Nieuwsbrief oase, uit het bijlagenboekje.
3 Vul in het uitwerkboekje het formulier in. Jullie e-mailadres is trapveld@oase.nl. Jij bent contactpersoon. De beheerder van buurtcentrum Oase is ook beheerder van het trapveldje.

terug

Bijlage(n)

Bij deze vraag worden één of meerdere bijlagen gebruikt.

Bijlage: Nieuwsbrief oase