Background image

terug

Vraag 19

Laura, Linda en Michelle willen vrijdag 30 april een dagje uit in Gorinchem. Ze vertrekken met de auto van Hilversum naar Gorinchem. ’s Ochtends lezen ze het bericht van bjilage "Krantenbericht".
Laura, Linda en Michelle spreken af om een zo kort mogelijke andere route te vinden, waardoor hun reistijd niet veel langer wordt.

  • Laura vindt dat de kortste route van Hilversum naar Gorinchem is via: De A27 op bij oprit 33. Doorrijden tot knooppunt Lunetten. Hier de A12 op tot knooppunt Oudenrijn. Hier de A2 op richting Vianen. Doorrijden tot knooppunt Everdingen. Hier de A27 op richting Gorinchem.
  • Linda vindt dat de kortste route van Hilversum naar Gorinchem is via: De A27 op bij oprit 33. Dan afslaan bij afrit 31 richting Maarsen. Bij afrit 6 (Maarssen) de A2 op richting Vianen. Doorrijden tot knooppunt Everdingen. Hier de A27 op richting Gorinchem.
  • Michelle vindt dat de kortste route van Hilversum naar Gorinchem is via: De A27 op bij oprit 33. Doorrijden tot knooppunt Lunetten. Hier de A12 op tot knooppunt Oudenrijn. Hier de A2 op en doorrijden tot knooppunt Deil. Hier de A15 op richting Gorinchem.

Wie heeft de kortste route in kilometers gevonden? Gebruik hierbij bijlage "Routekaart"

terug

Bijlage(n)

Bij deze vraag worden één of meerdere bijlagen gebruikt.

Bijlage: Routekaart
Bijlage: Krantenbericht