Background image

terug

Vraag 3

bron

Het Grote Strand van Hoek van Holland
Aan het strand van Hoek van Holland staan aan de zuidkant veel strandpaviljoens en enkele restaurants. Hier kunt u op het fantastische strand zonnebaden en zwemmen in zee. De meeste paviljoens aan het Grote Strand zijn in de zomer elke dag open en in de winter enkele dagen per week gesloten. In de winter kunt u dus in het weekend na een paar uur uitwaaien op een verwarmd terras warme chocolademelk, of iets sterkers drinken.

Fietsen en wandelen langs het strand en door de duinen
Het strand van Hoek van Holland is geschikt voor een weekendje uitwaaien. Vanaf het brede strand heeft u een prachtig uitzicht op de grote zeeschepen die naar de haven van Rotterdam varen. Ook de imposante veerboten naar Engeland passeren hier rakelings de kust. Bij het sportstrand kunt u kijken naar de surfers. Door de duinen lopen vrij toegankelijke wandelpaden en uitstekende fietspaden. Over het strand kunt u naar de dorpen 's-Gravenzande en Monster lopen. Per fiets kunt u van Hoek van Holland naar Kijkduin (zo'n 15 km) en Scheveningen.

Karline, José en Petra lezen de informatie uit de bron. Foldermateriaal en websites, zoals de bron, geven vaak ook subjectieve informatie over een gebied.

→Geef een voorbeeld van subjectieve informatie uit de bron.